За нашата работа

Генел е овластен партнер на CANON за Македонскиот пазар од 1996 година.

Уште од нашето основање во 1993 година, главна инвестиција се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите кон клиентите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми.

Како резултат на долгогодишна успешна работа на менаџерскиот тим, денес на пазарот достапни се врвните производи од областа на дигиталната технологија на брендот Canon.

 

 Од нашата палета на производи Ви нудиме: мултифункциски печатачи, канцелариски печатари, скенери, решенија за големи формати, потрошни материјали, аксесоари, се за фото апарати и видео опрема, компјутери, лаптопи, сервери и мрежна опрема.

Поседуваме сертификат за квалитет ISO9001:2008 и сертификат за заштита на животната средина ISO14001:2004. Како општествено одговорна компанија, следејќи ги новите законски регулативи за отпадни тонери, Генел е единствена лиценцирана фирма во Р.Македонија со дозвола за собирање и третирање на отпадни тонери издадена од Министерство за животна средина.

КВАЛИТЕТОТ ПРЕД СЀ

Генел е основан во Јуни 1993. Главната инвестиција во сите години од постоењето се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми. Тоа ја доведе компанијата до ниво на водечки и препознатлив дистирбутер за фото и видео, канцeлариски и домашни уреди и опрема во Македонија од 2003 па се до денес.