Производи - ласерски а4/а3 колор

Подреди по  
Canon iR ADV C3530i

Canon iR ADV C3530i

Еволуирајте ја дигитизацијата на вашето деловно работење со автоматизираните работни процеси што ги нудат паметните повеќефункционални уреди за печатење A3-формати во боја.

Canon iR ADV C5235i

Canon iR ADV C5235i

Еволуирајте ја дигитизацијата на вашето деловно работење со автоматизираните работни процеси што ги нудат паметните повеќефункционални уреди за печатење A3-формати во боја.

Canon iR ADV C5550i

Canon iR ADV C5550i

Подобрете го вашето динамичко канцелариско опкружување со брзи и ефикасни повеќефункционални уреди за печатење во боја што овозможуваат управување и заштита на вашите документи.