Производи - ласерски а4 црно бели

Подреди по  
Canon iR ADV 400i

Canon iR ADV 400i

Овој повеќефункционален црно-бел уред нуди сигурни и високи перформанси.

Canon iR1730i

Canon iR1730i

Брз и компактен уред со многубројни функции создаден за различни работни процеси со големи потреби.

LBP151dw

LBP151dw

Брз, компактен и практичен печатач опремен со напреден картриџ што заштедува тонер и што е оптимизиран за користење во мали и домашни канцеларии.