Производи - инк џет принтери

Подреди по  
Pixma G1411

Pixma G1411

Компактен печатач што се дополнува со мастило за голема потрошувачка за секојдневно економично печатење на живописни фотографии и остри документи во домот.

Pixma G2411

Pixma G2411

Компактен, сигурен и повеќефункционален печатач што се дополнува со мастило, идеален за домашна или канцелариска употреба со мастила за голема потрошувачка за продуктивно и економично печатење.