Сите производи

Подреди по  
MF628Cw

MF628Cw

Сè-во-едно и повеќефункционални печатачи во боја за мали канцеларии.

MF633Cdw

MF633Cdw

Сè-во-едно и повеќефункционални печатачи во боја за мали канцеларии.

Pixma G1411

Pixma G1411

Компактен печатач што се дополнува со мастило за голема потрошувачка за секојдневно економично печатење на живописни фотографии и остри документи во домот.

Pixma G2411

Pixma G2411

Компактен, сигурен и повеќефункционален печатач што се дополнува со мастило, идеален за домашна или канцелариска употреба со мастила за голема потрошувачка за продуктивно и економично печатење.