Сите производи

Подреди по  
Canon iR ADV 400i

Canon iR ADV 400i

Овој повеќефункционален црно-бел уред нуди сигурни и високи перформанси.

Canon iR ADV 4025i

Canon iR ADV 4025i

Одржлив повеќефункционален уред со разновидни опции за канцеларии со големи потреби.

Canon iR ADV C3530i

Canon iR ADV C3530i

Еволуирајте ја дигитизацијата на вашето деловно работење со автоматизираните работни процеси што ги нудат паметните повеќефункционални уреди за печатење A3-формати во боја.

Canon iR ADV C5235i

Canon iR ADV C5235i

Еволуирајте ја дигитизацијата на вашето деловно работење со автоматизираните работни процеси што ги нудат паметните повеќефункционални уреди за печатење A3-формати во боја.

Canon iR ADV C5550i

Canon iR ADV C5550i

Подобрете го вашето динамичко канцелариско опкружување со брзи и ефикасни повеќефункционални уреди за печатење во боја што овозможуваат управување и заштита на вашите документи.

Canon iR C1325iF

Canon iR C1325iF

Дизајниран за мали претпријатија кои внимаваат на трошоците и имаат потреба од продуктивен и квалитетен уред во боја.

Canon iR1730i

Canon iR1730i

Брз и компактен уред со многубројни функции создаден за различни работни процеси со големи потреби.

Canon iR2520

Canon iR2520

Компактен и енергетски ефикасен повеќефункционален уред со изборна внатрешна единица за завршна обработка.

LBP151dw

LBP151dw

Брз, компактен и практичен печатач опремен со напреден картриџ што заштедува тонер и што е оптимизиран за користење во мали и домашни канцеларии.