Iznajmi fotoaparat

Најнови вести
 
22.09.2013                                         Изнајмете печатар за вашиот бизнис со вклучен тонер и одржување. Цени од 1.999 денари со вклучен ддв. Повеќе информации на genel@genel.com.mk
Нови производи од Canon Повеќе...
   17.09.2012                             ЕКСЛУЗИВНА ВЕСТ ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ФОТОГРАФИЈА!                                       Canon го исфрли новиот Full Frame Canon EOS 6D, ултра лесен со уникатни перформанси.  Повеќе....
26.07.2012                                            Genel на Beachvolleyball 2012       Повелете на дружба овој викенд во Охрид на Beachvolleyball 2012. Ве очекуваат многу игри, забава, награди и секако фотографии.
 

 

   

post:                                                                                                                                                                                              1 2 3 4 5 6

 

Препорачани производи

Genel - Canon

Продажни места

Листа на продажни салони низ Македонија
Повеќе »

Download

Софтвер за вашите Canon производи купени од Генел
Повеќе »

Сервис

Служба за техничка поддршка
02 3214 677
Повеќе »

 

Genel © 2015 | Контакт: +389 (2) 3 21 46 88 | genel@genel.com.mk